Eeva-Riitta Piispanen

Senior Advisor, CEO ja perustaja yrityksessä Staccato Oy. Olen kokenut työurallani valtavan paljon. Olen työskennellyt kaikilla sektoreilla: teollisuuden viestinnässä ja markkinoinnissa, viranomaisviestinnässä ja järjestötyössä. Vahvuuksiani ovat kokonaisuuksien tajuaminen, strateginen ajattelu ja ratkaisukyky. Intohimojani ovat teksti ja kielen ymmärrettävyys. Haen inspiraatiota musiikista ja metsästä. Saatat tavoittaa minut kirjoittamasta suurten järvien rannoilla, kanavanvartijan talossa.

Eeva-Riitta Piispanen
Toimitusjohtaja, perustaja

eevis@staccato.fi
+358 400 478 016

@EeRiittaPiispa

Leena Laamanen

Palvelulupaukseni: Autan sinua kasvamaan entistä vaikuttavammaksi viestijäksi  ja organisaatiotasi entistä vetovoimaisemmaksi toimijaksi. Haastan sinua tunnistamaan uudet vaikuttamismahdollisuudet, ottamaan harmaat alueeet haltuusi, nostamaan tärkeät tekosi päivänvaloon ja kehittymään viestinviejästä tiennäyttäjäksi. Asiakkaani sanovat, että olen ratkaisukeskeinen viestinnän ajatuskumppani, viestinnän liekittäjä, vauhdittaja ja tekijiä. Tuntosarveni kertovat, miten käännämme yhdessä katseet ja puheenkulmat sinulle tärkeisiin teemoihin ja tekoihin. Näkemykseni olen ammentanut pienistä ja suurista yrityksistä,  järjestöyhteistyöstä, yrittäjyydestä ja laajasta ammattiystävien verkostostani. Seuraani hakeutuvat  mielellään terveyden ja hyvinvoinnin edistäjät, asiantuntijaorganisaatiot sekä yhteiskuntavastuusta kiinnostuneet toimijat. Takaan, että teen kanssasi töitä tosissani, mutta en vakavissani.
 

Leena Laamanen
Projektijohtaja
Liiketoiminnan kehittäminen


leena@staccato.fi
+358 40 758 8243

@LeenaLaamanen

Jaakko Louhivuori

Takanani on  vuosikymmenten kokemus journalismista ja viestintästrategisen luovuuden hyödyntämisestä  Suomessa sekä Euroopassa.  Toimittajana olen haastatellut tuhansia ihmisiä ja vieraillut sadoissa organisaatioissa. Ensimmäiset kaksi minuuttia  kertovat useimmissa tapauksissa, ymmärtävätkö johtajat strategisen viestinnän merkityksen ja osaavatko organisaatiot hyödyntää sitä aidosti. 2020-luvulla yritykset kukoistavat viestinnän voimalla tai kaatuvat ilman sitä. Osana Staccaton huipputiimiä  tarjoan organisaation kartoituksen ja analyysin jälkeen täsmäaseet sekä yksilölliset keinot ottaa viestintä  uudella tavalla omaan haltuun.

Jaakko Louhivuori
Projektijohtaja
Ikäjohtaminen

jaakko@staccato.fi
+358 50 352 0930