Eeva-Riitta Piispanen

Senior Advisor, CEO ja perustaja yrityksessä Staccato Oy. Olen kokenut työurallani valtavan paljon. Olen työskennellyt kaikilla sektoreilla: teollisuuden viestinnässä ja markkinoinnissa, viranomaisviestinnässä ja järjestötyössä. Vahvuuksiani ovat kokonaisuuksien tajuaminen, strateginen ajattelu ja ratkaisukyky. Intohimojani ovat teksti ja kielen ymmärrettävyys. Haen inspiraatiota musiikista ja metsästä. Saatat tavoittaa minut kirjoittamasta suurten järvien rannoilla, kanavanvartijan talossa.

Eeva-Riitta Piispanen
Toimitusjohtaja, perustaja

eevis@staccato.fi
+358 400 478 016

@EeRiittaPiispa

Katso lisää  jäseniä

Leena Laamanen

Palvelulupaukseni: Autan sinua kasvamaan entistä vaikuttavammaksi viestijäksi  ja organisaatiotasi entistä vetovoimaisemmaksi toimijaksi. Haastan sinua tunnistamaan uudet vaikuttamismahdollisuudet, ottamaan harmaat alueeet haltuusi, nostamaan tärkeät tekosi päivänvaloon ja kehittymään viestinviejästä tiennäyttäjäksi. Asiakkaani sanovat, että olen ratkaisukeskeinen viestinnän ajatuskumppani, viestinnän liekittäjä, vauhdittaja ja tekijiä. Tuntosarveni kertovat, miten käännämme yhdessä katseet ja puheenkulmat sinulle tärkeisiin teemoihin ja tekoihin. Näkemykseni olen ammentanut pienistä ja suurista yrityksistä,  järjestöyhteistyöstä, yrittäjyydestä ja laajasta ammattiystävien verkostostani. Seuraani hakeutuvat  mielellään terveyden ja hyvinvoinnin edistäjät, asiantuntijaorganisaatiot sekä yhteiskuntavastuusta kiinnostuneet toimijat. Takaan, että teen kanssasi töitä tosissani, mutta en vakavissani.
 

Leena Laamanen
Projektijohtaja
Liiketoiminnan kehittäminen


leena@staccato.fi
+358 40 758 8243

@LeenaLaamanen

Katso lisää  jäseniä

Jaakko Louhivuori

Takanani on  vuosikymmenten kokemus journalismista ja viestintästrategisen luovuuden hyödyntämisestä  Suomessa sekä Euroopassa.  Toimittajana olen haastatellut tuhansia ihmisiä ja vieraillut sadoissa organisaatioissa. Ensimmäiset kaksi minuuttia  kertovat useimmissa tapauksissa, ymmärtävätkö johtajat strategisen viestinnän merkityksen ja osaavatko organisaatiot hyödyntää sitä aidosti. 2020-luvulla yritykset kukoistavat viestinnän voimalla tai kaatuvat ilman sitä. Osana Staccaton huipputiimiä  tarjoan organisaation kartoituksen ja analyysin jälkeen täsmäaseet sekä yksilölliset keinot ottaa viestintä  uudella tavalla omaan haltuun.

Jaakko Louhivuori
Projektijohtaja
Ikäjohtaminen

jaakko@staccato.fi
+358 50 352 0930

Katso lisää  jäseniä

Minna Dufton

Freelance TV Journalist, Producer/Director, Screenwriter, Author.
I am a freelance broadcast media professional with 20 years of experience in TV, both in the UK (BBC, ITN) and in Finland (YLE). I write and direct documentaries and reality series, culture, entertainment and factual programmes for TV.  Telling touching stories is my speciality. I am passionate  about creating new content and about learning new ways of making an impact. As social media is the ”new” television, a TV professional fits into digital media production brilliantly. My favourite projects are always those that spark discussion and help change the world a little bit. I work fluently in Finnish and English.

Minna Dufton
minna@minnadufton.com
 +358 50 430 5515

@MinnaDufton

Katso lisää  jäseniä

Anna-Maija Järvi-Herlevi

Alussa sattui ja tapahtui. Sitten joku antoi ilmiölle nimen, ja sana alkoi vaikuttaa… Yhä, yli kolme vuosikymmentä kirjoittajana työskenneltyäni, innostun jokaisesta toimeksiannosta. Minua kiehtoo sisällön ja muodon yhdistämiseen liittyvä haaste: mitkä journalistiset tai kaunoinkirjalliset keinot tuovat viestin vaikuttavimmin julki, luovat sisällölle iskevimmän ilmaisun. Tarvitsemmeko henkilöhaastattelua vai kuunnelmaa, kenties reportaasia, pakinaa – vai jotain ennen tekemätöntä? Uskon sanan maailmaa muuttavaan voimaan. Ja yhteistyöhön. Elän myös pienviljelijän arkea. Tilan vahvuuteen kuuluu kahden käsiparin lisäksi tallillinen hevosia, hiirestäviä kissoja ja niitä kaitseva koira.  Kuten ohjaaja Vivica Bandler akoinaan ohjeisti: ”Luovalle ihmiselle on hyödyllistä osata luoda  lantaa.”
 

Anna-Maija Järvi-Herlevi
annukka.jarvi@gmail.com
+358 50 573 2366

Katso lisää  jäseniä

Seija Kurunmäki

Kun tarvitset verkostoja ja verkostoijaa, soita minulle. 40 vuoden työurallani markkinoinnin ja viestinnän tekijänä, vetäjänä ja johtajana olen kohdannut valtavan määrän ihmisiä ja organisaatioita. Ja yrittänyt oppia heiltä kaikilta. Viestin, fasilitoin, verkostoin, luennoin, kirjoitan ja vedän projekteja. Suoritin HHJ-tutkinnon vahvistamaan elintarviketieteiden koulutustani. Olen MMM ja ruokavaikuttaja. Hallituspaikat ja mentorointi erityisesti ruoka-alalla kiinnostavat. Tartun innolla projekteihin, joissa tuodaan ratkaisuja ja lisätään ymmärrystä ihmisen ja luonnon yhteydestä. Haluan olla mukana huolehtimassa siitä, että ilmastonmuutos ei pilaa tulevien sukupolvien elämää. Staccato-verkosto antaa osaavaa sparrausseuraa, josta hyötyy itseni lisäksi myös asiakkaani. Meillä kaikilla on halu luoda uudenlaista yhteistyön kulttuuria ja vaikuttavaa viestintää. Meillä on myös halu ja kyky tehdä työtä niin, että se tuntuu ja maistuu hyvältä.
 

Seija Kurunmäki
seija.kurunmaki@kuule.fi/ www.kuule.fi
 +358 400 460 894

@SeijaKurunmaki

Katso lisää  jäseniä

Annamari Lammassaari

Kysy minulta, mitä en ole tehnyt kansainvälisessä viestinnässä, niin mietin hetken! Yritysostot, fuusiot, myrkytysskandaalit, kestävät brändistrategiat, monopolin muutosviestintä ja Kiina-liiketoiminnan vaikeimmat haasteet kuten todelliset (ei feikki) sopimukset, JV-neuvottelut ja erilaisten uhkien huitelu asiakkaan polulta ovat arkipäivää. Kansainvälisten yritysten viestintäjohtaminen ja järjestöjen hallitustehtävät ovat marinoineet minusta myös kelpo esiintyjän lähetettäväksi tiukkoihinkin paikkoihin. Yli 30 vuoden kokemus viestintäjohtamisesta ja kansainvälisestä brändijohtamisesta ovat muokanneet minusta  viisaan viestinnän vanhemman neuvonantajan. Yritysten kovien haasteiden edessä olen se peloton, joka tarjoilee selkeimmin mahdolliset skenaariot valittavaksi. Suhtaudun intohimolla jokaiseen työpähkinään. Siviilissä minut löytää hevoseni luota Kirkkonummelta tai meren rannalta Suomessa ja Ranskassa, uimassa tai tapaamassa ystäviäni keskustellen merkittävistä asioista kuten lapsista, eläimistä, naisten asemasta ja ilmastonmuutoksesta. Löydät minut Staccatosta, kun vaikeusasteesi on kova.
 

Annamari Lammassaari
annamari.lammassaari@gmail.com
+33 (0)7 60 17 19

Katso lisää  jäseniä

Liisa Pättiniemi-Fagerström

Asiantuntijakumppani, joka auttaa ruoka-alan toimijoita tarjoamaan ravitsemusvastuullisia tuotteita ja palveluita. Tuote- ja palvelukehitys, markkinointi ja viestintä  saavat käyttöönsä  kansainvälisten ja kotimaisten tuotemerkkien parissa yli 30 vuoden aikana kertyneen kokemuksen ja laajat verkostot. Autan laatimaan ravitsemusvastuulliset toimintaperiaatteet. Määrittelen tuote- ja palvelukehitykselle ravitsemukselliset tavoitteet. Olen kumppani viestinnän strategisessa suunnittelussa ja toteutuksessa. Fasilitoin työpajoja. Tuotan ravitsemukseen ja terveyteen liittyvää sisältöä asiantuntijoille ja kuluttajille. Kehitän lainsäädännön mukaisia terveysväitteitä. Teen taustaselvityksiä ja kilpailijavertailuja.  Koulutan elintarvike- ja ruoka-alan ammattilaisia.  Olen rakentava kyseenalaistaja ja oivallinen tietojen yhdistelijä. Menen riman yli ennemmin reilusti kuin hipoen. Vapaa-aikani vietän pallojen ja mailojen kanssa golf-, tennis- ja padel-kentillä. Hyvä strategia ja vielä parempi toteutus ovat  sielläkin tärkeitä. Missioni:  Tehdään terveelliset ruokavalinnat kuluttajille helpoiksi!

Liisa Pättiniemi-Fagerström
liisapf@liforno.fi / www.liforno.fi
 +358 50 540 2104

  @LiisaPF

Katso lisää  jäseniä

Tiina Salo

Viestinnän rautainen ammattilainen auttaa viestinnän ongelmissanne – liittyivätpä ne sitten kokonaisviestinnän suunnitteluun tai käytännön toteutukseen, kuten vaikkapa lehden, esitteen tai toimintakertomuksen tekemiseen.  Asiakkaitani ovat yritykset, järjestöt ja julkishallinto. Erityisomaamistani ovat yhteiskuntaviestintä ja -kampanjointi sekä erilaiset julkaisut. Ympärilläni minulla on myös osaava asiantuntijaverkosto.

Tiina Salo
tiina@tiinasalo.fi
+358 405 542 988

@TiinaSa

Katso lisää  jäseniä